top of page
image3_edited.jpg
IMG_0145_edited.jpg

WAT WE DOEN

Iedere organisatie die een volgende stap wil maken, loopt vroeg of laat tegen een tekort aan mankracht, ervaring of expertise aan. Om dat telkens terugkerende probleem voor eens en altijd de wereld uit te helpen, richtte Yvonne Span-Barendsen haar bedrijf YVENTSUPPORT op. Daarmee levert ze op projectbasis een wezenlijke bijdrage aan de verdere uitbouw van het succes van zowel commerciële bedrijven als non-profit organisaties.

 

YVENTSUPPORT ondersteunt u werkelijk op alle fronten bij de organisatie van evenementen en bijeenkomsten. Van het uitnodigingstraject tot en met het eventuele presentje na afloop; bij YVENTSUPPORT is het allemaal in vertrouwde en professionele handen.

 

Ook voor de meest uiteenlopende marketingactiviteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers ontwerpen we logo’s, huisstijlen, pakkende flyers en brochures, houden we websites en social media up to date en versturen we nieuwsbrieven.

 

Ons doel is om als betrouwbare en zo snel mogelijk zelfstandig opererende partner uw werkdruk te verlichten en uit te groeien tot verlengstuk en visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Wat de kosten betreft, weet u vooraf steeds precies waar u aan toe bent: YVENTSUPPORT werkt met vaste tarieven per onderdeel en pakketprijzen.

logo_bw_yventsupport.png
bottom of page